Help uzelf fitter voelen

Therapie in een persoonlijke, rustige sfeer in de regio Deventer/ Bathmen/ Holten/ Salland

i

Voelt u zich moe en futloos? Gaat deze vermoeidheid niet over en beperkt dit je dagelijkse functioneren? Therapie bij Acupunctuur Buqi Nollen kan u helpen uw vermoeidheid te verminderen en u weer fit te voelen! Acupunctuur zal u weer meer energie geven, wat snel merkbaar zal zijn. De puntenkeuze bij de behandeling is er op gericht uw lichaam in balans te brengen, afvalstoffen te verwijderen  en uw lichaam te stimuleren. Tevens zal de rust u een grote stimulans geven.
Naast acupunctuur en Buqi®  is er tevens de gelegenheid deel te nemen aan een Taijiwuxigong®- oefengroep op de dinsdagavond in Okkenbroek (sporthal Ons Centrum).
Dat geeft uzelf de gelegenheid zelf wat te doen aan uw klachten. Inzicht hebben in uzelf,  voelen en rustig zijn, zullen uw leven en klachten veranderen.