Burn-out? Acupunctuur en Buqi zijn bewezen succesvol

Therapie in een persoonlijke, rustige sfeer in de regio Deventer/ Bathmen/ Holten/ Salland

Heb je de laatste tijd te veel hooi op je vork genomen? Heb je continu een gevoel van stress?
Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Bij langdurige overbelasting hiervan, kan een burn-out ontstaan.


Wat is een burn-out?
Burn out is de psychologische term voor opgebrand zijn. Je hebt geen energie en motivatie meer om je werkzaamheden goed uit te voeren; door emotionele en lichamelijke stress raak je uitgeput. Mensen met een burn-out hebben last van stress, hoofdpijn en vermoeidheid. Hierdoor ontstaan er concentratieproblemen, slaapproblemen, stemmingswisselingen en depressieve gevoelens.


Behandeling
Een behandeling bij Acupunctuur Buqi Nollen zorgt ervoor dat je lichaam snel weer in balans komt. Door middel van acupunctuur en Buqi voel je je beter; de spanning in het lichaam verdwijnt en je krijgt weer energie.

Informatie
Wil je informatie? Kijk op www.acupunctuur-nollen.nl of neem contact op met Jos Nollen via 0570-544016 of 06-24887218.