Acupunctuur Buqi Nollen vernieuwt

Therapie in een persoonlijke, rustige sfeer in de regio Deventer/ Bathmen/ Holten/ Salland

Een nieuw jaar is het ultieme moment voor Acupunctuur Buqi Nollen om een nieuwe weg in te slaan. Vanaf 1 januari 2014 zullen er diverse veranderingen plaatsvinden om aan de wensen en behoeften van cliënten te blijven voldoen. Kortom, de praktijk Acupunctuur Buqi Nollen vernieuwt!

 

Belangrijkste verandering
De belangrijkste verandering is dat acupuncturist Jos Nollen zich volledig gaat focussen op de praktijk voor Acupunctuur en Buqi. Jarenlange ervaring op het gebied van acupunctuur, buqi en fysiotherapie worden met elkaar gecombineerd met als doel uw weg naar herstel te ondersteunen. Hierbij staan een professionele en persoonlijke benadering centraal. In de meeste gevallen heeft u maar een aantal behandelingen nodig voor een positief resultaat.

 

Behandelingen
Iedereen met gezondheidsklachten kan in principe terecht voor een behandeling bij Acupunctuur Buqi Nollen. De werking van acupunctuur is wetenschappelijk bewezen. Indien acupuncturist Jos Nollen u niet direct verder kan helpen, krijgt u een passend advies. Acupunctuur Buqi Nollen richt zich vooral op veel voorkomende klachten, zoals; pijnklachten, neurologische stoornissen, hoofdklachten, maag- en darmklachten en onverklaarbare klachten. Wilt u in 2014 ook een nieuwe start maken en af van uw verslaving(en)? Acupunctuur Buqi Nollen helpt u uiteraard graag bij uw proces om af te vallen en/of te stoppen met roken. Een lijst met alle indicaties is te vinden op de website.

 

Inloopspreekuur
Vanaf 1 januari 2014 biedt de praktijk Acupunctuur Buqi Nollen een extra service om kennis te maken met acupunctuur en buqi. Tijdens deze spreekuren is het mogelijk om gezondheidsklachten voor te leggen aan de acupuncturist, waarna er kort deskundig advies wordt gegeven. De inloopspreekuren vinden plaats in de praktijk in Bathmen. De data staan vermeld op de website.

 

Kijk voor meer informatie op www.acupunctuur-nollen.nl of neem contact op via 0570-544016 of info@acupunctuur-nollen.nl.